Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1457. rész tartalma

A zavarodott Roland a Bécy házban töltötte az éjszakát. Meglepetésére reggel beállít hozzá a dühös Bori, aki a szemére veti, hogy megszegte … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1457
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 22., péntek, 21:10-kor

Tartalom

A zavarodott Roland a Bécy házban töltötte az éjszakát. Meglepetésére reggel beállít hozzá a dühös Bori, aki a szemére veti, hogy megszegte az ígéretét, miszerint alkalmazkodni fog. Roland – akinek nyomja a szívét, amiért Zoltán átveri Bori anyját és ezt el akarja hallgatni a lány elől -, terel. Bori ezt egyértelmű bizonyítéknak látja arra, Roland nem veszi komolyan a kapcsolatukat, ezért felbontja az eljegyzést. Amikor Roland végül tiszta vizet önt a pohárba, akkor megbocsát neki.

A hajó lakói izgatottan készülődnek az ausztriai útra. Mesit váratlanul meglátogatja az apja, aki csúnyán rátámad és megkérdőjelezi, hogy miért pótanyáskodik Tedi felett. Az apja szavai nyomot hagynak benne. Mesi elbizonytalanodva elgondolkozik, hogy lehet nem is tartozik oda. Amikor Karesz meglepi egy elszúrt vacsorával, a fiú érzelmesen bevallja neki, hogy nagyon fontos neki és Tedinek. Az érzelmek viharában majdnem lefekszenek egymással.

Laura össze van zavarodva, amiért Dávid ott maradt a lakásban. Amikor elmegy a víz a lakásban Laura egyre cikibbnek érzi a helyzetet. Joe és Dávid megmentik a napot, amikor kitalálják, hogy menjenek együtt fürdőbe. Laura azon van, hogy közelebb kerüljön Dávidhoz, de egy kellemetlen szituáció hátráltatja ebben, és azt érzi, hogy teljesen beégett a fiú előtt. Őszintén meglepődik, amikor este Dávid pizzázós-filmezős estét akar tartani, hogy Laura ne érezze magát rosszul.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top