Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1459. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás azzal dicsekszik a klubban, hogy a tervezett chippandale-show nagy siker lesz. De aztán elképesztő dolog történik: a menedzser lemond… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1459
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 26., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Tamás azzal dicsekszik a klubban, hogy a tervezett chippandale-show nagy siker lesz. De aztán elképesztő dolog történik: a menedzser lemondja az eseményt. Kétségbeesésében Tamás belekapaszkodik az utolsó szalmaszálba és összehívja a jól kinéző ismerőseit: Rolandot, Balut, és két biztonsági őrt. Habár a fiúk nem is csinálják rosszul és még jól is érzik magukat a tánc közben, Tamás biztos benne, hogy soha nem lesznek képesek helyettesíteni a profi táncosokat.

Mesi és a fiúk reggeliznek, amikor beállít Bécy és nagyon dicséri a lány munkáját, és rögtön elkezd nyomulni rá, amit Karesz nagyon rosszul tűr. A hegyen Kareszék lerázzák a Mesire nyomuló Bécyt. Miközben Karesz és Mesi romantikáznak, Milán bepánikol, hogy baj van Tedivel. Amikor Kareszék végre lejutnak a hegyről, Tedi már alszik, Mesi viszont kijózanodva azt mondja Karesznak, hogy ne kockáztassák a köztük lévő kiegyensúlyozott, baráti kapcsolatot azzal, hogy ismét összejönnek.

Nitró visszatér külföldről, és azonnal meglátogatja Karolát a tetováló szalonban, és egy olyan drága és figyelmes ajándékot hoz neki, amivel teljesen leveszi a lábáról, és randira hívja, amit a lány nagy nehezen elfogad. Nitró felugrik Teóhoz, hogy megdumálják a helyzetet. Teó követelődzik, hogy Nitró durrantson végre valamit, mert telik az idő.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top