Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1460. rész tartalma

Roland kifejezetten motivált már a fellépéssel kapcsolatban, be akarja bizonyítani, hogy ő a legjobb. Ám mintha minden összeesküdne ellene. … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1460
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 27., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Roland kifejezetten motivált már a fellépéssel kapcsolatban, be akarja bizonyítani, hogy ő a legjobb. Ám mintha minden összeesküdne ellene. Először Bori veszekszik vele, mert a lány szerint Roland elárulja őt, mert a fellépésével Tamást támogatja. Aztán váratlanul mégis felbukkannak a profi táncos fiúk, így már nincs rájuk szüksége. S ha mindez még nem lenne elég, Bori akaratlanul is megbántja Rolandot, akinek mindenből elege lesz, és úgy dönt, hogy csak azért sem dobja be a törölközőt.

Habár Mesi és Karesz előző nap elhatározták, hogy csak barátok maradnak, reggel még mindig kerülik egymás tekintetét. Miután Karesz és Mesi kettesben egy lovas szántúrán vesznek részt, Karesz újra szerelmet vall a lánynak, aki meginog, de próbál az eszére hallgatni, attól fél, ha harmadjára is összejönnek, az nem lenne jó, mert ha egyszer megint szakítanak, akkor már Kareszen kívül Tedit is elveszítené. De mikor Milán, aki közben összejött a csinos lánnyal ezt megtudja, szemrehányást tesz Mesinek, hogy ezzel a döntésével elszalasztja a saját boldogságát.

Miután Nitró és Karola lefeküdtek egymással, Nitró örömmel viszi a hírt Teónak, hogy a küldetés teljesítve: Karola belezúgott Nitróba. Teó, aki bár nem vallja be magának, de mintha féltékeny lenne, felkeresi a tetováló szalonban Karolát, hogy tesztelje, mennyire kötődik hozzá, de Karola elég hűvösen fogadja. Teó nem tud mit kezdeni azzal az érzéssel, hogy bár sikerült elérni, hogy Karola már nem tapad, de bosszantja, hogy más férfival lefeküdt. Evelin szembesíteni akarja Teót, hogy féltékeny Karolára, aki ezt nem hajlandó bevallani.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top