Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1461. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Roland nem tudja lenyelni, hogy Tamás őt és a haverjait profikkal helyettesítette. Elszántan fogadkozik Borinak, hogy mindenáron fel fog lépni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1461
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. február 28., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Roland nem tudja lenyelni, hogy Tamás őt és a haverjait profikkal helyettesítette. Elszántan fogadkozik Borinak, hogy mindenáron fel fog lépni. Bori aggódik, mert Bécy kijelentette, hogy nem tűr több balhét, és fél, hogy ha Roland ezt meglépi, akkor esélytelen lesz, hogy visszaköltözhessenek a házba. Ezért bezárja Rolandot, de ő még időben ki tudja szabadítani magát, és végül tényleg felrohan a színpadra.

Joe második tárgyalása következik, és az ügyvédjének megint emlékeztetnie kell rá, hogy tartsa magát a stratégiájukhoz, és tagadja meg a vallomást. Amikor az áldozat anyja a fia gyilkosaként emlegeti, Joe-nál elszakad a cérna. Beszélni kezd, ám ezzel csak egyre jobban gyanúba keveri magát, ugyanis bevallja, hogy utálta Ádámot, és hogy tényleg megfenyegette, hogy megöli.

Mikor a hazatérő Mesi és Karesz bejelentik, hogy újra összejöttek, Orsi még inkább ráébred, hogy mennyire üres is az élete. Mesi meggyőzi, hogy menjenek el a klubba a nagy chippendale-show-ra, ahol a chippendale-táncos André felrángatja Orsit a színpadra. Orsit azonnal elbűvöli a fiú, ám amikor a műsor után megkeresi Andrét, az gyakorlatilag nem is emlékszik rá.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top