Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1462. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A chippendale-show-t követő reggelen Tamás alig akar hinni a szemének, amikor hirtelen ott áll előtte Márkó lánya, Dia, aki Tamás keresztlánya… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1462
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 1., péntek, 21:30-kor

Tartalom

A chippendale-show-t követő reggelen Tamás alig akar hinni a szemének, amikor hirtelen ott áll előtte Márkó lánya, Dia, aki Tamás keresztlánya és bejelenti, hogy Márkó és ő Budapestre fognak költözni. Tamás reméli, ismét szorosabb lehet majd a kapcsolata Diával, ha itt fog élni Budapesten. Ám amikor megtudja Márkótól, hogy elfogadott egy állásajánlatot Mallorcán, Tamásnak megszakad a szíve, amikor nem tud segíteni a vigasztalhatatlan Diának, hogy megvalósítsa a budapesti életről szőtt nagy álmát.

Laura együttérzőn próbálja megnyugtatni a zavart Dávidot, amikor a második tárgyalás miatt Joe-val összevesznek. Amikor Laura később dühösen vitázik Dáviddal, és elmagyarázza neki, hogy másképp kell bánnia vele, a vita szenvedélyes szexhez vezet. Miután Dávid azt mondja neki, hogy a szex csak amolyan spontán akció volt, Laura reményteljesen úgy dönt, ráhajt Dávidra, amint vége Joe tárgyalásának.

Bori ideges és azt gondolja, Roland és ő már soha nem költözhetnek vissza a Bécy házba, amikor Bécy újra elküldi őket. Bori közben összespanol Andréval, az egyik chippendale-fiúval, aki lakást keres Pesten és elhatározzák, hogy kitalálnak valamit. Bori meg is találja Bécy gyengepontját: Rockyt. Rockyt Lenke nénivel felhozzák Pestről, és Bécy végül megenyhül. Új feltételekkel, de megengedi, hogy a lakók visszaköltözzenek a házba. Bori alig várja, hogy elmondhassa ezt mindenkinek, de amikor Roland nem akar Andréval egy fedél alatt élni, kiakad. De az este végére Roland megbékél.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top