Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1463. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Miután múlt héten, Karola csúnyán összeveszett Teóval, az egész hétvégét Nitróval töltötte. Nitrót magát is meglepi, hogy kezd kötődni a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1463
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 4., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Miután múlt héten, Karola csúnyán összeveszett Teóval, az egész hétvégét Nitróval töltötte. Nitrót magát is meglepi, hogy kezd kötődni a lányhoz. Emiatt úgy dönt; kitálal neki. Nitró végül nem tudja elmondani Karolának az igazat, mindig közbejön valami, és az este újra szexszel végződik közöttük.

Tamás reggel szomorú, amikor Márkó és Dia búcsúzkodnak. Dia azonban nem akar elmenni, és könyörög Tamásnak: hadd maradjon itt Budapesten. Tamás hezitál, de Szofi végül meggyőzi őt, hogy nem lenne okos döntés, ha befogadnák Diát. Tamás mégis befogadja, Márkó pedig Dia nélkül egyedül utazik el. Szofi természetesen megharagszik, amiért Tamás a háta mögött hozta meg a döntést, mivel aggódik, hogy Tamás újabb gondot vesz a nyakába.

Mesi rettentő ideges lesz, mikor Júlia reggel megérkezik a lakóhajóra. Júlia keményen beolvas Mesinek, hogy hiába minden próbálkozás, Ő soha nem lesz Tedi anyukája! Júlia ellenséges, és kemény arroganciájától Mesi annyira elbizonytalanodik, hogy majdnem elszúrja a divatfotózását. Karesz miután beszélt Júliával, és kiosztotta, hogy nem bánhat így Mesivel, meglepetésszerűen elmegy a fotózásra. Alex nagyon elégedetlen Mesivel a fotózáson nyújtott teljesítménye miatt, de a végén Tedi megmenti a fotózást.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top