Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1464. rész tartalma

Karola reggel elülteti Bori fülében a bogarat, hogy Roland el akarja odázni az esküvőjüket. És valóban: amikor Bori megkérdezi Rolandtól,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1464
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 5., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Karola reggel elülteti Bori fülében a bogarat, hogy Roland el akarja odázni az esküvőjüket. És valóban: amikor Bori megkérdezi Rolandtól, hogy mikor akarnak összeházasodni, lepattan a fiúról, aki csak a szexel törődik. Bori szexelvonással próbálja megzsarolni Rolandot, hogy tűzzék ki a dátumot. Ám a terve csak akkor működik, amikor Bori a nehéz tüzérséget is beveti és elcsábítja Rolandot a munkahelyén, a K. E. R. T. – ben. Teó ismét emlékezteti arra Rolandot, hogy milyen volt az élete szingliként, ő pedig elbizonytalanodik, hogy valóban készen áll-e a házasságra.

Reggel Lali teljesen kiborul, amikor Joe reménye arra, hogy egy új nyom merüljön fel a tárgyalásán, szertefoszlik. Ezért Lali felejthetetlen pillanatokkal ajándékozza meg Joe-t addig, míg szabadlábon van. Rákényszeríti Joe-t arra, hogy közösen elmenjenek sörözni, és a lakók egy kis időre valóban el tudnak feledkezni a problémáikról. Lali ott azonban kétségbe esik, majd Joe este bemegy Lalihoz a szobájába, hogy megvigasztalja őt. Lali megígérteti Joe-val, hogy soha nem hagyja majd el.

Bence azt hiszi, hogy van esélye Diánál, hiszen ő beleegyezett, hogy vele tölti a napot. Egyre jobban hisz abban, hogy összejöhet vele. Amikor azonban Bence szexet kezdeményez, Dia kilöki a fiút az ágyból és kíméletlenül közli vele, hogy ő túl jó nő neki.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top