Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1465. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Roland reggel leszögezi Andrénak, hogy igenis örül az esküvőnek, még akkor is, ha a szervezésbe nem igazán akar belefolyni. Ám mihelyt Roland… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1465
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 6., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Roland reggel leszögezi Andrénak, hogy igenis örül az esküvőnek, még akkor is, ha a szervezésbe nem igazán akar belefolyni. Ám mihelyt Rolandnak lehetősége adódik arra, hogy a közelgő esküvője ellenére bebizonyítsa, hogy még mindig buknak rá a nők, él is vele, és kikezd azzal a lánnyal, akit André akar felszedni. De André sem hagyja magát, lebuktatja Rolandot, így mégis ő viszi el a lányt. Roland bebeszéli magának, hogy nem bánta meg a döntését, miszerint elveszi Borit, hiszen így a világ legdögösebb nője bármikor a rendelkezésére áll, amikor csak akarja. Amikor azonban erről éppen bizonyosságot szerezne, Bori lepattintja, mivel nyakig van az esküvői előkészületben.

Dia reggel megjátssza magát Tamásék előtt, hogy milyen jó kislány az első napján az új iskolájában, majd lekésve az első pár óráját egy dögös szexi öltözékben indulna el otthonról, de Tamás kiakad, mikor ezt meglátja. Bár Diának sikerül meggyőznie Tamást, hogy ne kelljen átöltöznie, Tamás elkíséri Diát az iskolába, ahol összefutnak Marci régi haverjaival: Vityával, Lutz-cal és Zitával, akik Dia osztálytársai lesznek. Tamás hiába kéri Diát, tartsa távol magát a fiúktól, szünetben mégis összespannolnak, és meghívják Diát egy buliba. De amikor Tamás később erről tudomást vesz, nem akarja őt elengedni.

Karola felkeresi Teót a lakásán, és keményen és határozottan szakít Teóval. Bár Karola nem mutatja, hogy fáj neki a szakítás, de Borinak önti ki a lelkét. Ezután Nitró üzen Karolának, hogy találkozni akar vele. Karola sokkot kap, amikor megtudja, hogy Teó és Nitró végig hazudtak neki,és Teó terve az volt, hogy Nitró csábítsa el Karolát. A sokk hatása alatt majdnem kárt tesz magában, de Bori ebben megakadályozza. Nitró megjelenik a bárban, és közli Teóval, hogy mindent elmondott Karolának. Teó ettől dührohamot kap, és összeverekszik Nitróval. Karola és Teó összetalálkoznak az utcán és már higgadtan és lenyugodva szembesíti Teót azzal, hogy a történtek után nem tartja embernek, és csak azért is bent hagyja a pénzét a bárban és ki fogja Teót csinálni.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top