Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1466. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Teó, akit nyugtalanít Karola tegnapi fenyegetőzése, beszélni akar Evelinnel, hogy dolgozzanak ki valami vészforgatókönyvet. Nagy nehezen… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1466
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 7., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Teó, akit nyugtalanít Karola tegnapi fenyegetőzése, beszélni akar Evelinnel, hogy dolgozzanak ki valami vészforgatókönyvet. Nagy nehezen annyit megígér, hogy beszél Karolával, de nem sikerül kipuhatolnia, a szándékait. Karola csupán annyit közöl vele, hogy bosszút áll Teón, amiért csúnyán megvezette. Amikor azonban Evelin figyelmezteti Teót, a fiú közli, hogy felveszi a kesztyűt. Este a K.E.R.T.-ben Karola szemrehányást tesz Teónak, aki a vita hevében elárulja, hogy Evelin is benne volt az egész cselszövésben.

Reggel Roland már attól tart, hogy Borival elérkeztek a közös életük szürke hétköznapjaihoz. Mikor együtt meglátogatják Karolát a tetoválószalonban, hogy adjon tanácsot az intim piercingükkel kapcsolatban, Roland kétségbeesve azon gondolkodik, hogy tényleg jó ötlet-e a Bori iránti szerelmét örökre magán viselni. Amikor aztán összetalálkozik egy régi csajával, aki nyíltan rányomul képes nemet mondani. De aztán a lány később beállít a K.E.R.T.-be, és Roland elmegy vele egy autókázásra, pedig tudja, hogy a tűzzel játszik. Szandi el akarja csábítani Rolandot, de a fiú nem hajlandó félrelépni, mire a lány otthagyja a semmi közepén.

Dia reggel még mindig az új barátaival bulizik. Mikor hazaér, Tamás beolvas neki, de a közönyös és fáradt Diáról minden lepereg. Ám nagyon szíven üti, amikor megtudja, hogy Szofi azt tanácsolja Tamásnak, hogy küldje vissza az apjához. Tamás valóban fel akarja hívni az apját, hogy vegye magához Diát, amitől a lány dührohamot kap. Kétségbeesetten bevallja, hogy úgy érzi, hogy mindenki csak ide-oda lökdösi, és nem látja, hogy bárki is akarná őt. Tamásnak megesik rajta a szíve, és megengedi neki, hogy maradjon.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top