Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1468. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe elhatározza, hogy a napokat, amiket még szabadon tölthet, békében szeretné tölteni a barátaival. Éppen ezért az örökség miatt kitört … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1468
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 11., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Joe elhatározza, hogy a napokat, amiket még szabadon tölthet, békében szeretné tölteni a barátaival. Éppen ezért az örökség miatt kitört veszekedés után kibékül velük. Ám a békesség nem tart sokáig, mert Dávid teljesen kiakad, mikor megtudja, hogy Joe ex barátnője; Reni szerint Joe ölte meg Ádámot, és a nő terhelő tanúvallomást fog tenni az apja ellen a bíróságon. Dávid Joe intelme ellenére, elmegy Nikivel Reni lakására, hogy megszorongassa a nőt. Dávid terve azonban dugába dől, mikor megjelenik Reninél Joe, és hazaküldi őket Nikivel. Joe még egyszer utoljára szeretné megbeszélni, és tisztázni a dolgokat Renivel, ám ekkor sokként éri őt, hogy Reni már valószínűleg egy másik pasival van együtt.

Erika reggel keményen lepattintja Boldizsárt, mert fél egy újabb érzelmi zűrzavartól. Erika egy lazulós, chill-es napot tervez Borival és Karolával, ám váratlanul mégis megjelenik az ex-barátja, aki a zenéjével és sármos modorával könnyen leveszi a lábáról először Borit, és végül Erikát is. Egyedül Karola az, aki a múlt hét óta maga alatt van, és őt teljesen hidegen hagyja az egész.

Orsinak nagyon rosszul esik, amikor reggel André kineveti az unikornisos pizsamáját, és közli vele, hogy egy korabeli lánynak sokkal nőiesebben, és szexisebben kellene öltöznie, mert ennek jelenleg nyoma sincsen még Orsiban. Orsi ezen felháborodik, és egyúttal fel is bátorodik. Be akarja bizonyítani Andrénak, hogy igenis tud nőies, és szexi lenni. Elmegy vásárolni Mesivel, és vesz magának egy szexi, vörös fehérnemű szettet. Orsi abban reménykedik, hogy így André majd észreveszi őt végre.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top