Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1469. rész tartalma

Joe reggel elmenekül a lakásból – ahol a barátai vele akarják tölteni az ítélethirdetés előtti utolsó napját -, mert találkozója van Barbival… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1469
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 12., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Joe reggel elmenekül a lakásból – ahol a barátai vele akarják tölteni az ítélethirdetés előtti utolsó napját -, mert találkozója van Barbival. A szomorúság és a kétségbeesés oldódik benne, amikor találkozik Barbival. De Joe az intim hangulatot félreérti, és megpróbálja megcsókolni Barbit, aki befeszül és kidobja őt. Joe ettől összezavarodik és kiborul, ami Tamara karjába hajtja őt. Tamara képes megvigasztalni Joe-t és erőt adni neki, így Joe este újonnan nyert erővel tér vissza a barátaihoz.

Erika egy együtt töltött éjszaka után Boldizsár mellett ébred és nagyon össze van zavarodva, hogy most ez mit jelent. Boldizsárnak látszólag egyértelmű, hogy ismét egy kapcsolat felé haladnak, de Erika nem tud ezzel mit kezdeni, és lelép Orsival találkozni, akivel beszélgetve Erika, minden kételye ellenére, kénytelen beismerni magának, hogy jó volt Boldizsárral. De a lány kényszeríti magát, hogy elfojtsa az érzéseit. Amikor Boldizsár később egész napra a házban marad, és kísérletezve átírja Erika egyik készülő dalának szövegét, a lány dühöse kihajítja őt.

Milán reggel túl lusta ahhoz, hogy dolgozni menjen. Amikor megrendelést kapnak egy undok vásárlótól, Győző és Milán először inkább lemennek egy kocsmába csocsózni, ahelyett, hogy kiszállítsák a vásárlónak a rendelését. Ott jól érzik magukat két lánnyal, míg rá nem jönnek, hogy elveszítettek a furgon kulcsát. Egy örökkévalóságig tartó keresés után végül megtalálják a kulcsot és nagyon örülnek annak, hogy nem kell ezt a kis baklövést bevallaniuk a főnöknek. Amikor visszatérnek az zöldségesbe, ott a feldúlt vásárló vár rájuk és Laci lehordja őket a ki nem szállított megrendelés miatt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top