Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1470. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A tárgyalás utolsó, mindent eldöntő napján Joe sorsába beletörődve néz szembe az előtte álló kihívásokkal. Utolsó szabadon töltött óráiban… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1470
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 13., szerda, 21:30-kor

Tartalom

A tárgyalás utolsó, mindent eldöntő napján Joe sorsába beletörődve néz szembe az előtte álló kihívásokkal. Utolsó szabadon töltött óráiban még ő bátorítja a lakótársakat, illetve jól kiosztja Lalit, aki azt követeli Evelintől, hogy Joe érdekében hazudjon a bíróság előtt. Joe azonban egyértelműen leszögezi: Evelinnek mindenképpen igazat kell mondania! Lali ezen úgy megsértődik, hogy Niki alig tudja lecsillapítani. A tárgyalás azonban meglepő fordulatot vesz. Evelin ugyanis minden józan ész ellenére mégis visszavonja a vallomását, ami miatt Joe szenvedélyesen kifakad. Egyáltalán nem akarja, hogy Evelin miatta kerüljön bajba.

Közben Lali és Niki útban a bíróság felé döbbenten látja, hogy Reni Jánossal veszekszik az utcán. Lali erről fényképet is készít, amit rögtön elküld Joe ügyvédjének, aki ennek hatására megbízza a nyomozóját, hogy ismét vizsgálja meg János alibijét. A bíróság éppen Reni tanúvallomását hallgatja, amikor a nyomozó beállít a hírrel, hogy János alibije hamis.

A bíró azonnal elrendeli János rendőri előállítását, mivel így János alaposan gyanúsítható Ádám megölésével. Lali és Niki megakadályozza János szökését a rendőrök elől, ezért János még időben megjelenik a bíró előtt. Az ellene szóló bizonyítékok, valamint Joe ügyvédjének kíméletlen vallatása hatására végül János elismeri, hogy ő ölte meg Ádámot. Bár azt állítja, hogy Reni bújtotta fel…

Ugyan tudott a gyilkosságról, és Joe-nak is akart segíteni, de János azzal zsarolta, hogy a lányt is magával rántja, és börtönbe juttatja. Jánost emberölés vádjával azonnal őrizetbe veszik, Joe pedig szabad emberként távozhat. Kell egy kis idő, míg Joe tényleg elhiszi, hogy valóban felmentették. Ám a nap végén Joe a barátai körében már felszabadultan képes ünnepelni visszanyert szabadságát. Eközben Laura abban reménykedik, hogy most már minden akadály elhárult, kapcsolatot kezdhet Dáviddal.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top