Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1471. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe reggel magán kívül van a boldogságtól, hogy kapott még egy esélyt az élettől, és tettvágytól fűtve minden másodpercet ki akar használni,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1471
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 14., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Joe reggel magán kívül van a boldogságtól, hogy kapott még egy esélyt az élettől, és tettvágytól fűtve minden másodpercet ki akar használni, hogy kiélvezze az életet. Ezért rögtön le is foglalt egy időpontot toronymászásra Dáviddal. A program előtt elmondja Dávidnak, hogy komolyan gondolja, amit mondott: be akarja pótolni az elvesztegetett időt Dáviddal, és ezért megkéri, hogy maradjon Budapesten.

Laura reggel úgy dönt, hogy harcolni fog Dávidért, miután a fiút láthatóan érdekelni kezdte Evelin. Mikor Niki, Evelin és Laura később shoppingolni mennek, Laurának sikerül meggyőznie magát, hogy nem kell vetélytársat látnia Evelinben. Így aztán valamivel később újra rámozdul Dávidra, kihívóan közeledik hozzá, és ott akarja folytatni, ahol abbahagyták.

Borinak rossz a kedve, mivel határozott elképzelései vannak a menyasszonyi ruháját illetően, azonban eddig még nem találta meg az igazi ruhát. Úgy dönt, elmegy egy menyasszonyi ruhaszalonba. Roland mindenképpen el akarja kísérni, ám Bori tiltakozik – Roland majd csak az esküvő napján láthatja a menyasszonyi ruhában, ellenkező esetben balszerencse éri őket! Ráveszi Karolát, kísérje el shoppingolni. Amikor végül Bori megszerzi álmai ruháját, nagy lesz a boldogság. Ám amikor délután még egyszer felpróbálja a ruhát, Roland betoppan a fürdőbe…

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top