Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1472. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Amikor Dávid ruhái rózsaszínek lesznek Evelin hibájából, a lány felajánlja neki, hogy elkíséri vásárolni. A ruhapróbák alatt mindketten nagy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1472
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 15., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Amikor Dávid ruhái rózsaszínek lesznek Evelin hibájából, a lány felajánlja neki, hogy elkíséri vásárolni. A ruhapróbák alatt mindketten nagyon felszabadultak, és egyre jobban érzik magukat egymás társaságában. Niki rákérdez Dávidnál, hogy mi a helyzet Evelinnel és Laurával, de Dávid terel. Amikor Laura később durván nekitámad és kérdőre vonja Dávidot, a fejéhez vágja azt is, Evelin pillanatnyilag nem akar pasizni. Laura jelenetet rendez a többi lakó előtt. Joe beszél erről Dáviddal, de Dávid tisztázza, hogy ő egyenes és őszinte volt Laurával.

Amikor reggel Szofi belép a fodrászatba és teljesen feldúltan találja az üzletet, egy világ omlik össze benne. Az ajtó nyitva volt, és egyikük sem tudja, hogy ki járt utoljára az üzletben. Ám amikor Flóra megtalálja Dia tárcáját, Szofiban felmerül a gyanú, hogy Dia lehetett az, aki ott járt esetleg a haverjaival és ők dúlták fel a helyet. Amikor Szofi szembesíti Diát a gyanújával, Dia teljesen kiakad és Tamáshoz fordul.

Karesz felháborodva meg akarná szakítani a haverságot Győzővel, amikor rajtakapja, hogy Mesi egyik félmeztelen képét nézegeti. Azt viszont egyáltalán nem érti, hogy Mesi viszonylag lazán reagál Győző akciójára. Mesi azonban határozottan visszatartja Győzőt és nekiugrik Karesznek, hogy ne viselkedjen ilyen macsósan, elvégre az Ő testéről van szó.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top