Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1473. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Kareszt és a többieket sokkolja, mikor az új hajóra való költözködés közben, Lili reggel váratlanul megjelenik, és látni szeretné a fiát… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1473
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 18., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Kareszt és a többieket sokkolja, mikor az új hajóra való költözködés közben, Lili reggel váratlanul megjelenik, és látni szeretné a fiát. Kareszen úrrá lesz a düh, és lehordja a lányt, miközben Júliával is összeveszik, aki természetesen vehemensen, és harciasan kiáll Lili mellett.

Arrogánsan közli, hogy akármit csinálnak, nem tilthatják el Tedit Lilitől. A zaklatott Karesz végül a gyámügyes Diánától kér tanácsot, aki azt javasolja neki, hogy Tedi miatt érdemes lenne Lili felé nyitnia, mert ezzel a fiának is, és a lánynak is segítene.

Dávid reggel esélyt szimatol, hogy újra megkörnyékezze Evelint, mikor Niki lemondja a mára tervezett városnéző túrát. Evelin végül hagyja magát meggyőzni, hogy helyette Dáviddal tart, de természetesen, csak mint lakótársak, és haverok.

A nap folyamán Dávid úgy érzi, hogy teljesen jól működik a kémia köztük Evelinnel, és még inkább vonzódni kezd a lányhoz. Dávid bizakodása azonban nem tart sokáig, mert Laura az egész albérlet előtt elmondja, hogy Dávid és ő lefeküdtek egymással.

Bence már reggel új mintákat és rajzokat készít, amik nagyon tetszenek Erikának. Miután Karola is jobban szemügyre veszi őket, és úgy látja, hogy Bence szemmel láthatóan fejlődik, felajánlja, hogy megmutatja a rajzait Krisztiánnak. Bence először örül, ám a szalonban hamar visszatér a földre, mikor Krisztián bár megdicséri a rajzait, de hiányolja belőlük az egyediséget.

Bence frusztráltan keresi az inspirációt, hogy lelket öntsön a mintáiba. Végül Erikában találja meg az ihletet, és készít egy csodás rajzot.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top