Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1474. rész tartalma

Miközben Lilit reggel elöntik az érzelmek amiatt, hogy végre anyaként Tedi mellett állhat, Mesinek viszont majd megszakad a szíve, annyira a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1474
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 19., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Miközben Lilit reggel elöntik az érzelmek amiatt, hogy végre anyaként Tedi mellett állhat, Mesinek viszont majd megszakad a szíve, annyira aggódik Tediért. Nem bízik meg Liliben. Karesz nehéz szívvel közli vele, hogy adniuk kell egy esélyt Lilinek, nem tarthatják távol a gyereket az édesanyjától.

Amikor Júlia, a Karesszel való megbeszélés ellenére, egy időre magára hagyja Lilit Tedivel, a kiborult Lili képtelen megnyugtatni a kicsit. Amikor Mesi, aki rá akart nézni Tedire, azonnal megnyugtatja a babát, Lili szörnyen elszomorodik. Mesi most már bebizonyítottnak látja, hogy Lili nem tesz jót Tedinek és elveszi őt tőle.

Dávid ki van akadva, mivel Evelin egy nőcsábásznak tartja őt azok után, hogy előző este Laura elárulta neki, hogy lefeküdtek egymással. Joe apailag a fia értésére adja, hogy még egyszer beszélnie kell Laurával, mivel akaratlanul is reményt ébresztett benne.

Amikor Dávid kedvesen még egyszer beszél Laurával, a lány végül békét köt vele. Dávid örül ennek és reméli, hogy így már jobbak lesznek az esélyei Evelinnél.

André játékos flörtölésével annyira összezavarja Orsit, hogy reggel kiborulva ad egy pofont a fiúnak. A lányok előtt végül összezavarodva bevallja, hogy iszonyúan vonzódik Andréhoz, habár a fiú egy macsó idióta. De Orsi megesküszik, hogy semmi sem lesz közte és a fiú között.

Az elhatározását azonban kemény próba elé állítják, amikor André provokatívan szembesíti a lányt a saját vágyaival.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top