Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1475. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Karesz iszonyú dühös, amikor Lili megjelenik a hajón, és kijelenti, hogy pert fog indítani Tedi kizárólagos felügyeleti jogáért. Képtelenség… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1475
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 20., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Karesz iszonyú dühös, amikor Lili megjelenik a hajón, és kijelenti, hogy pert fog indítani Tedi kizárólagos felügyeleti jogáért. Képtelenség vele értelmesen beszélni, ki tudja, hogy a hisztérikus nő még mire fogja ragadtatni magát.

Miközben Karesznek sikerül Mesit és magát is némileg megnyugtatnia és meggyőznie, hogy Lili nem árthat nekik, Milán beszél Lilivel és a szemére veti, hogy milyen nehéz helyzetbe hozta mindannyiukat, amikor elhagyta a gyerekét. Lilit lelkiismeret-furdalás fogja el. Zokogva nyílik meg Karesz és Mesi előtt.

Az előző esti szex után Orsi a mennyekben érzi magát. Úgy gondolja, hogy amit Andréval átélt, az valami egyszeri és különleges élmény. Amikor ráadásul André a lakótársak előtt is szóba hozza a szeretkezésüket, Orsi már biztosra veszi, hogy a fiú nyíltan felvállalja a kapcsolatukat.

Bori és Erika mindketten óva intik azonban a hetedik mennyországban lebegő Orsit, hogy ne tévessze össze a szexet a szerelemmel, és André nem más csak egy macsó szívtipró. Amikor azonban hamarosan André is megerősíti, hogy Orsival a szexelés számára is valami rendkívüli élmény volt, Orsi igazolva érzi magát abban a meggyőződésében, hogy nem csak szexuális kapcsolat fűzi össze őket.

Dia rögtön belelkesedik, amikor reggel a barátai várnak rá és hamar eldönti, hogy aznap lógjanak a suliból, és inkább csináljanak egy görbe napot. Rámenősségével ráadásul egyre jobban elcsavarja Vitya és Lutz fejét is.

S ha mindez még nem lenne elég, ráveszi a bandát, hogy törjenek be egy luxus villába, ahol egy belső medencében fürdőzve Dia minden vonzerejét bevetve folytatja a srácok hergelését.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top