Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1476. rész tartalma

Lili nagyon várja, hogy együtt töltse a napot Tedivel, és mikor Mesi kételkedik, öntudatosan közli vele, hogy ő igenis képes gondoskodni a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1476
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 21., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Lili nagyon várja, hogy együtt töltse a napot Tedivel, és mikor Mesi kételkedik, öntudatosan közli vele, hogy ő igenis képes gondoskodni a kicsiről.

Valamivel később azonban benne is kétségek támadnak, hogy képes lesz-e jó anyja lenni a fiának. Aztán Júlia segítségével összeszedi magát, és az anyai ösztöneire hagyatkozik.

Reggel Márk beszámol Karolának, hogy mennyi borsot tör Teó orra alá. Közben Teó elmondja Evelinnek a mestertervét, amivel megszabadulhatnak Márktól: drogot rejt el a mosogatópult alatt, aztán kihívja a rendőrséget a férfira.

Evelin hallani sem akar erről, kb. megtiltja Teónak, hogy ezt tegye! Teó ennek ellenére elrejti a csomagot, ám Márk az eldugult a mosogató javítása közben észreveszi, és kitalálja, hogy honnan fúj a szél.

Mikor reggel Dia rájön, hogy semmit nem tanult az aznapi szintfelmérő dolgozatra, körüludvarolja Lutzot és Vityát, hátha ők kihúzzák a csávából.

Lutz később odaadja neki a megoldásokat, mire Dia hálából szenvedélyesen megcsókolja. Később, az esti bulin azonban elhárítja Lutz közeledését, Vityához viszont vonzódni kezd.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top