Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1480. rész tartalma

Szofi reggel még határozottan úgy érzi, hogy valóban eljött a gyermekvállalás ideje. Ám betoppan Tivadar, és arra kéri, hogy segítsen meggyőzni… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1480
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 27., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Szofi reggel még határozottan úgy érzi, hogy valóban eljött a gyermekvállalás ideje. Ám betoppan Tivadar, és arra kéri, hogy segítsen meggyőzni Flóra apját, hogy az finanszírozza a fodrászat átalakítását. Szofi kelletlenül áll rá a dologra, de aztán a megbeszélés során igencsak elemében érzi magát. Lelkes hozzáállása hamar ráébreszti arra, hogy a saját üzletről továbbra sem akar lemondani. Végül rászánja magát, hogy újabb gondolkodási időt kérjen Tamástól.

Orsi a reggelinél kivan a tegnapi buli miatt, Andrét pedig szórakoztatja, ahogy a lánynak nem tetszik, hogy André fűvel-fával kavart. Bencének sem tetszik, ahogy André kihasználja Orsit, főleg úgy, hogy André csak szexet akar Orsitól, de André lenézően beszól Bencének, hogy csak ne aggódjon Orsi miatt. Bori és Adri számonkérik Karolát, hogy miért tolta ennyire túl tegnap, Bori óvja őt attól, hogy ennyire a „régi” életét élje. André provokálni akarja Orsit, és változatlanul a hármas szexet erőlteti.

Dia a barátaival nagy bulit akar csapni este. De csalódottan veszi tudomásul, hogy Zita nem velük akar bulizni, hanem Tibivel, egy egyetemista sráccal, aki nagyon megtetszett neki. Dia, Vitya és Lutz úgy döntenek, hogy Zitát nem hagyják magára az unalmas Tibivel és annak még unalmasabb barátaival, úgyhogy robbantják a szerintük dögunalom kollégiumi partijukat. Zitának kínos a barátai viselkedése, és összeveszik velük. Úgy döntenek, hogy lelépnek, és már éppen gyorsan elköszönnének, amikor észreveszik, hogy Tibi szexuálisan zaklatja Zitát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top