Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1481. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Szofi még mindig ki van készülve, miután tegnap gondolkodási időt kért gyerektémában. Mikor Tamás hazaér, megint kirohanást rendez, és azt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1481
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 28., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Szofi még mindig ki van készülve, miután tegnap gondolkodási időt kért gyerektémában. Mikor Tamás hazaér, megint kirohanást rendez, és azt vágja Szofi fejéhez, hogy Szofi már rég meghozta a döntését. Mert mindig Tamás az, akinek háttérbe kell tolnia a vágyait! Mialatt Szofi a házasságáért aggódik, és attól tart, hogy Tamás ezúttal nem bocsát meg neki, Tamás rezignáltan arra jut, hogy szereti Szofit, és nem akarja elveszíteni – tehát nincs más választása, mint megint engedni.

Mesi reggel határozottan visszautasítja Lilit, aki szeretné látni Tedit. Attól fél, hogy Lili valóra váltja a fenyegetését, és végleg elveszi tőlük a gyereket. Mikor Lili a rendőrséggel jön vissza, Mesi tehetetlenül nézi végig, hogy Karesz kénytelen engedni. Diána, a gyámügyes, akit Karesz hívott át erősítésnek, közli Mesivel, hogy el kell fogadnia, hogy Lili végső soron Tedi anyja.

Bence reggel teljesen elhűl, mikor megtudja, hogy Orsinak Andréval volt először valódi orgazmusa. A rosszkedvét csak még inkább fokozza, amikor a lakóközösségben azt kell látnia, hogy mindenki a saját partnerével van elfoglalva. Keserű hangon kiosztja őket, majd Gergőnek panaszolja el, hogy mostanában úgy érzi, mintha üresjáratba került volna az élete: az öccse elköltözött, nincs barátnője, és Bagoly is, Dia is, Adri is lepattintotta magáról. Gergő a „kutyaharapást szőrivel” megoldást javasolja, és elviszi Bencét bulizni a T.É.R.-be, ahol a fiú össze is jön egy csinos lánnyal.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:
Scroll to top