Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1482. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Miután Tamás és Szofi kibékültek, Tamás szeretné teljes szívéből támogatni a nő szakmai terveit és rábólint arra, hogy ma megnéz vele egy új… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1482
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 29., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Miután Tamás és Szofi kibékültek, Tamás szeretné teljes szívéből támogatni a nő szakmai terveit és rábólint arra, hogy ma megnéz vele egy új ingatlant. Ám amikor véletlenül a kezébe kerül a rugdalózó, amit a szülei ajándékoztak neki, fájdalmasan rádöbben, azzal, hogy kibérlik az új üzlethelyiséget, a kisbabás álmait végleg szögre akaszthatja. Tamás rájön, hogy meg tudja bocsátani Szofinak a döntést, viszont képtelen őt ebben tevőlegesen támogatni. Tamara azonban felhívja a figyelmét, hogy muszáj döntenie. Vagy megbocsát Szofinak, ennek valamennyi következményével együtt, ellenkező esetben azt a házasságuk meg fogja szenvedni.

Karesz a tegnapi veszekedés után közeledik Mesihez és megnyugszik, amikor a lány megígéri neki, hogy ezután nyugton marad, és nem tesz keresztbe Lilinek. Karesz annál inkább bepánikol, amikor Mesi és Tedi hirtelen eltűnnek, amikor Lili elvinné a kicsit. Lili úgy érzi, becsapták és mérgesen kijelenti, hogy azonnal megindítja a pert azért, hogy ő határozhassa meg Tedi tartózkodási helyét. Amikor később Mesi megjelenik a lakóhajón, és magyarázatot ad az eltűnésére, továbbá bocsánatot is kér, Karesz közli vele, ezzel az kockáztatta, hogy elveszítik Tedit. Karesz kétségbeesetten felkeresi Lilit, hogy mégis meggyőzze, a lány azonban nem enged. Ő Tedivel akar lenni. Karesz nem lát más megoldást, mint hirtelen ötlettől vezérelten felajánlja Lilinek, költözzön a lakóhajóra.

Reggel Lali mérges, amikor meglátja, hogy Niki feltöltött a netre egy videót, ami a Joe buliján történt fellépéséről készült. Ám amikor meglátja, hányan kattintottak a videóra, a dühe lelkesedésbe csap át. Lali azt hiszi, hogy az emberek odavannak a daláért. Lali már reménykedni kezd, és arról álmodozik, hogy újra berobbanhat, mint popsztár. Ezért aztán felesleges költségekbe veri magát és új szerelést vásárol, miközben a barátai azért aggódnak, hogy csak ábrándokat kerget. Úgy gondolják, az emberek csak azért nézik meg a videót, hogy poénkodhassanak rajta. Lali a saját bőrén kénytelen megtapasztalni az igazságot, amikor később elkezd énekelni a T.É.R-ben.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top