Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1483. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel Karola szétcsapva ébred, ami a többiek közül egyedül Adriban kelt némi aggodalmat. Ez csak tovább fokozódik, amikor a lány üres boros… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1483
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 1., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Reggel Karola szétcsapva ébred, ami a többiek közül egyedül Adriban kelt némi aggodalmat. Ez csak tovább fokozódik, amikor a lány üres borosüvegeket talál a nővére szobájában. Karola elintézi egy nem létező magyarázattal, de Adri nem akarja annyiban hagyni a dolgot, és elmegy a tetováló szalonba válaszokért. Ott belefut Márkba, aki éppen a plusz pénzért jött Karolához. Karola mind a kettejüket kidobja. Adri be van zsongva Márktól, és elmennek együtt kajálni.

Mesi kétségbeesve kénytelen elfogadni, hogy Lili visszaköltözik a lakóhajóra. Mikor Lili teljesen ki akarja sajátítani magának Tedit, és viszályt szít Mesi, és Karesz között, Mesi legvadabb félelmeit látja valóra válni. Mesi úgy érzi, Karesz cserbenhagyta őt, és veszélyben látja a kapcsolatukat. Mesi félig-meddig megenyhül, mikor Karesz biztosítja őt arról, hogy ők ketten összetartoznak. Később mikor Mesi hazaér, pont egy családi idillbe csöppen. Látja, ahogy Karesz, Lili és Tedi játszanak, és fájdalommal világossá válik számára, hogy Karesz Lili és Tedi – hárman egy család.

Joe-nak születésnapja közeledik, és egészen addig nyugalomban és boldogságban tölti a napot, amíg Lalitól meg nem kapja az egyik kellemetlen meglepetést a másik után. Joe számára ez minden, csak nem jó. Joe nem szeretne maga körül nagy felhajtást. Mikor el akarja vinni a motorját egy szerelő ismerőséhez, belefut néhány régi motorosba, ezek után segítséget kér lakótársaitól, mert nagy bajban van. A lakótársak pánikba esve a segítségére sietnek.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top