Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1484. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin reggel összezavarodva állapítja meg, hogy sokkal inkább megviseli, mint gondolta az, hogy Dávid kerüli őt. Azért, hogy elterelje a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1484
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 2., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Evelin reggel összezavarodva állapítja meg, hogy sokkal inkább megviseli, mint gondolta az, hogy Dávid kerüli őt. Azért, hogy elterelje a saját gondolatait és Laura figyelmét is a rosszkedvéről csajos napot tartanak Nikivel. A bárban egy spontán buliba torkollik a lányok szórakozása. Amikor Dávid és Joe felbukkannak a bárban, Evelin eufóriája azonnal elillan. Amikor Evelin később végignézi, ahogy a részeg Laura rámozdul Dávidra, ami nem hagyja hidegen a fiút, Evelin őrlődni kezd: egyrészt aggódik Lauráért, másrészt féltékeny is rá.

Dia eldönti, hogy a haverjaival tölti a napot. Tamás rajtakapja ahogy le akar lépni és összeszólalkoznak. Dia ennek ellenére átmegy Vityékhoz, de az öröme hamar elromlik, amikor a fiú apja bunkón kikezd Diával. Dia azonban lazán bosszút áll Vitya apján és szexin elcsábítja a fiút, hogy felvidítsa őt. Vityát nem sok választja el attól, hogy egyre jobban belezúgjon Diába. A váratlan szex miatt nagyon elkésnek a buliból, ahol Vitya DJ-zik. A buliban Vitya közli a féltékeny Lutzcal, hogy Dia hozzá tartozik, amit Lutznak el kell fogadnia.

Bagoly alig tudja elhinni, hogy milyen tökéletes pillanatnyilag az élete. Boldizsárral jobban mennek a dolgok, mint valaha és ráadásul Boldizsár még kap is egy lehetőséget arra, hogy beugró gitárosként fellépjen egy koncerten, amire az egyik tehetséges zenészekkel foglalkozó ügynökség fontos embere is eljön. Amikor Bagoly meglepi Boldizsárt a próbán, a fiú teljesen ki van borulva, mivel nagyon nagy nyomás alatt van. Bagoly megkönnyebbül, amikor azt hiszi, hogy a szeretetével sikerült megnyugtatnia Boldizsárt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top