Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1485. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dávid viccből kihívja az apját egy sportversenyre, amiben megbizonyosodhatnak arról, hogy melyikük fittebb. Joe becsvágyát felpiszkálja a… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1485
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 3., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Dávid viccből kihívja az apját egy sportversenyre, amiben megbizonyosodhatnak arról, hogy melyikük fittebb. Joe becsvágyát felpiszkálja a dolog, és elfogadja a kihívást. A lakótársak is elkísérik őket a spontán sportnapra. Joe mindent belead, hogy imponáljon a fiának, és utolsó erejéig küzd. A bokszban Joe, úszásban Dávid áll nyerésre, Joe fia elismerően dicséri apja teljesítményét. Közben Evelin nem bírja levenni a szemét Dávidról, Gábor még mindig a különös telefonhívásait, sms-eit bonyolítja az Erdélyben megismert titokzatos lánnyal.

Diát sokkolja, amikor Vitya apja reggel meglesi zuhanyozás közben. Vitya védelmébe veszi a lányt. A felháborodott Dia ráveszi Vityát, hogy kösse el az apja imádott járgányát, és így álljon bosszút rajta. Később Vitya és az apja ismét hevesen egymásnak esnek, mivel az apja felfedez egy karcolást az autó lakkozásán. Dia bátran megvédi Vityát, akit az apja meg akar verni. Magával viszi a fiút Szofihoz és Tamáshoz.

Karola reggel megint nagyon másnapos, és a lakótársai legnagyobb döbbenetére nem is emlékszik, amikor egy idegen srác jön ki a szobájából, akivel együtt bulizott előző este, de akinek még a nevét sem tudja. Bori és Adri szeretnének beszélni Karolával, hogy egyre többet iszik, de Karola nem hajlandó meghallgatni a barátnőjét és a húgát. Ezután késve érkezik a tetováló szalonba, ahol remegő kézzel akar tetoválni, majd összeveszik az egyik vendégével is. A dühös és másnapos Karola ezután beül egy bárba, ahol tovább folytatja az önpusztító életmódot.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top