Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1486. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dávid reggelre megelégeli, hogy milyen feszült a hangulat Evelin és közte, és ki akarja végre verni a lányt a fejéből. Mikor személyi edzés … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1486
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 4., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Dávid reggelre megelégeli, hogy milyen feszült a hangulat Evelin és közte, és ki akarja végre verni a lányt a fejéből. Mikor személyi edzés közben úgy érzi, hogy az egyik ügyfele jeleket küld neki, belemegy a flörtbe, ám gyorsan rájön, hogy félreértette a vendégét. Erre kiábrándultan úgy dönt, hogy otthon ivóbulit tart, de Laurán kívül senkinek nincs rá ideje.

Tamás ledöbben, mikor rajtakapja Diát Vityával. Bosszankodva belemegy egy kompromisszumba, hogy Vitya maradhat, ha Dia szerez magának valami komolyabb elfoglaltságot. Megbeszéli Rolanddal, hogy a lány a T.É.R.-ben besegít majd. Később aztán újabb kellemetlen meglepetés éri, mert Dia a barátainak rendez bulit ahelyett, hogy dolgozott volna.

Mesi élvezi a Tedivel és Karesszel töltött harmonikus családi napot. A visszaszerzett könnyedségét csak még tovább erősíti, mikor megismerkedik más szülőkkel, és összebarátkozik velük. Bár Karesz szerint Mesi új ismerősei karót nyeltek, Mesi mégis meghívja őket a lakóhajóra. Nagy elszántsággal készíti elő a hajót, és minden lakótársát megkéri, hogy Tedi kedvéért ne rontsák el a vendégséget.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top