Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1487. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dávid reggel aggódik, de nagyon megkönnyebbül, amikor Laura kijelenti, neki nincs problémája a kalandjukkal. Bár Laura Dávid előtt úgy tett,… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1487
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 5., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Dávid reggel aggódik, de nagyon megkönnyebbül, amikor Laura kijelenti, neki nincs problémája a kalandjukkal. Bár Laura Dávid előtt úgy tett, mintha lazán kezelné a dolgot, Evelinnek és Nikinek elmondja az igazat, mégpedig, hogy többet érez, mint amit szeretne. Evelin sokkot kap, önkéntelenül is rátör a féltékenység és csúnyán kiosztja Dávidot. Azzal leplezi a kirohanását, hogy aggódik a barátnője, Laura miatt, ami igaz is, de közben iszonyúan meg van bántva.

Reggel Bagoly ledöbben, amikor Boldizsár durva jelenetet rendez a Bécy házban. Bence megígéri, hogy mellette lesz, és segít neki, és támogatni fogják valahogy Boldizsárt abban, hogy jó útra terelje az életét. Bence a nehéz helyzet közepette reménykedik, hogy lehet valami majd Bagollyal, hogyha Boldizsár kikerült a képből. Amíg a szalonban dolgozik, Boldizsár újra felkeresi Bagolyt.

Orsi reggel elveszíti állását, mivel André egyik szexjátéka miatt nem tudja felvenni a telefont. André szeretné ezt jóvátenni és megkéri Borit, hogy segítsen Orsinak munkát szerezni a Bécy klubban. Bécy azonban nem lelkesedik túlságosan a lányért, végül nagy kegyesen felveszi WC-s néninek, amit Orsi fogcsikorgatva elfogad, mivel nincs más választása. Amikor azonban rádöbben, hogy senki sem néz ki belőle ennél többet, bizonyítani akar Andrénak, hogy mindenkinek megmutassa, mit tud.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top