Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1488. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamásnak semmi kedve részt venni a szalon megnyitóján. Tamás rosszullétet színlelve megpróbálja megúszni a dolgot, mert kezd egyre idegesebb… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1488
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019-04-08, 21:30-kor

Tartalom

Tamásnak semmi kedve részt venni a szalon megnyitóján. Tamás rosszullétet színlelve megpróbálja megúszni a dolgot, mert kezd egyre idegesebb lenni, hogy megint minden a szalon körül forog. Később úgy gondolja, hogy talán mégiscsak el kellene mennie a megnyitóra. Ezért elmegy, de teljesen feleslegesnek érzi magát. Tamás alkoholba fojtja az idegességét, míg végül elszakad nála a cérna. Mikor később Szofi kérdőre vonja a viselkedése miatt, Tamás őszintén bevallja, hogy mi a valódi problémája.

Karola reggeli közben kénytelen végighallgatni, ahogy Adri szerelmesen csevegve egy találkozót beszél meg számára még mindig ismeretlen férfival. Először kis híján a T.É.R.-nél bukik le Adri és Márk. Ám egy Márkkal folytatott veszekedés miatt Karola annyira dühös, hogy szó szerint nem lát, és nem veszi észre a húgát. Márk és Adri elmennek egy könnyed bowlingozásra, ezután elkeverednek Dénes koktélbárjába, ahol ismét majdnem lebuknak. Végül az estét Márk lakásán folytatják.

Hétvégén tönkrement a mosógép, de újat nem tudnak venni a lakók, mert túl drága. Mesi azt javasolja, hogy mivel Alexet megkereste egy baba-mama dolgokat forgalmazó cég, adják el nekik reklám célra a Tedivel készült közös fotót. Abból majd lesz pénzük, de Lilit ettől az ötlettől majdnem megüti a guta, ezért kétségbeesve más megoldást próbál találni és közben túl messzire megy. Úgy érzi, senki sem érti meg őt, de később egy Mesivel folytatott meghitt beszélgetés során megnyílik, és beszél az aggodalmáról, hogy nem ismerik el őt anyaként.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top