Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1489. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Amikor Flórának az az érzése támad, hogy Tamara hajvágás közben flörtöl az apjával, hisztisen reagál. Tamara megérti és biztosítja Flórát … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1489
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019-04-09, 21:30-kor

Tartalom

Amikor Flórának az az érzése támad, hogy Tamara hajvágás közben flörtöl az apjával, hisztisen reagál. Tamara megérti és biztosítja Flórát arról, hogy ő csak barátkozik Arnolddal, mert jól megértik egymást. Flóra bevallja Tamarának, hogy igazából nem is érti magát, mert aggódik az apjáért, hogy magányos. Biztos benne, hogy még mindig szenved Flóra anyjának halála miatt. Azóta nem került közelebb más nőhöz. Flóra meglepetés látogatása az apjánál azonban katasztrófába torkollik: a családjáról alkotott képe összetörik.

Joe meglátogatja a haverjait a műhelyben. Amikor felfedezi álmai Harleyját az egyik sarokban és megtudja, hogy senki sem tudja ezt az ékszerdobozt beindítani, Joe teljesen odáig van. Joe-nak valóban sikerül beindítania a motort, a motorosok megdicsérik. Közben teljesen elfeledkezik arról, hogy Dávid beszélni akart vele. A boldog Joe-nak az az ötlete támad, hogy kibéreli a helyet és ott egy motoros műhelyt fog nyitni! Joe lelkesen avatja be a lakótársait az új tervébe és közben nem veszi észre Dávid csalódottságát, aki igazából ma a saját terveiről akart beszélni.

Bence dühös, mivel Boldizsár a disznóbőrét, amit gyakorlásképpen kitetovált és ma meg kellene mutatnia Krisztiánnak, megsütötte! Amikor Krisztián nem veszi be Bence magyarázatát és büntetésként rajzolásra ítéli őt, Bence durcásan engedelmeskedik. Ebédszünetben Bagoly meglátogatja őt a szalonban, hoz neki egy új bőrdarabot, amit Bencének ki kellene tetoválnia. Krisztián erre dühös lesz, mivel Bence nem követte az utasításait. Dühösen rajzol egy karikatúrát Krisztiánról, amit véletlenül a szalonban felejt. Amikor késő este Krisztián berendeli Bencét a szalonba, a fiú biztos benne, hogy végleg mindent elszúrt. De a rajzok annyira tetszenek Krisztiánnak, hogy Bence kitetoválhat egy újabb bőrdarabot. Ezzel Bence egy nagy lépéssel közelebb került az álmához.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top