Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1490. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Flóra még mindig nem tud túllépni azon, ami tegnap az apjánál történt. Úgy érzi, egész élete hazugságra épült, és hogy a boldog családjukról… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1490
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019-04-10, 21:30-kor

Tartalom

Flóra még mindig nem tud túllépni azon, ami tegnap az apjánál történt. Úgy érzi, egész élete hazugságra épült, és hogy a boldog családjukról alkotott addigi képe egy pillanat alatt szertefoszlott. Arnold kétségbeesetten igyekszik kibékülni a lányával. Szofinak és Tamarának azonban majd megszakad a szíve, és megpróbálnak köztük közvetíteni. Flórát nagyon megviseli a helyzet, úgy érzi, nyomást gyakorolnak rá. Legnagyobb elképedésére pont Tamás siet a segítségére, akivel az egész napot végig veszekedték. Nagyon hálás Tamásnak, mert még azt is megengedi neki, hogy mindaddig a lakásában maradjon, amíg szükségét érzi.

Bagolyt sokkolja, amikor Boldizsár ismét lehetőséget kap arra, hogy fellépjen azzal az együttessel. A lány szörnyen aggódik amiatt, hogy Boldizsár esetleg ismét elgyengül, ezért lépten-nyomon ellenőrzi a fiút, nehogy Boldizsár kísértésbe essen. Amikor Boldizsár rajtakapja Bagolyt, hogy a dolgai közt kutakodik, veszekedés robban ki köztük, és Boldizsár sértetten eltűnik az éjszakában.
Reggel Adri szerelmesen csetel Márkkal, amit Karola észrevesz, Adri titkolja, hogy ki a pasija, mire Karola ismét kijelenti, hogy minden pasi idióta, és óvni próbálja Adrit, nehogy kihasználják.

Közben Márk folyamatosan írogat Karolának is, mert megint több pénzt akar. A tetováló szalonban megjelenik Dénes, aki ebédelni hívja Karolát, akiről kiderül, hogy gazdag vállalkozó és több éttermet is üzemeltet. Karola megosztja problémáját Dénessel, hogy nem tudja, mit csináljon Márkkal, aki a fejére nőtt teljesen.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top