Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1491. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Flóra fájó szívvel arra az elhatározásra jutott, hogy feloszlatja az újjáalakított fodrászatot, hogy visszaadhassa az apjának a pénzt, amiért… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1491
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019-04-11, 21:30-kor

Tartalom

Flóra fájó szívvel arra az elhatározásra jutott, hogy feloszlatja az újjáalakított fodrászatot, hogy visszaadhassa az apjának a pénzt, amiért az annyira megbántotta. Sem a megbántott kollégái, sem a vigasztalhatatlan apja nem tudja erről lebeszélni. Szofi az ereje végét járja, és végül Tamást kéri meg, hogy próbáljon beszélni a lánnyal. Először úgy tűnik, hogy ő sem jár sikerrel, de végül sikerül neki kicsit elterelni a figyelmét. Mikor Flóra hazaér, bejelenti, hogy meggondolta magát, és mégis meg fogják tartani az üzletet. A kollégák megkönnyebbülve ünneplik a döntését.

Bagoly ki van akadva, mert tegnap óta nem hallott Boldizsárról, és reggel kétségbeesésében úgy határoz, hogy elmegy hozzá, és megnézi, mi van vele. Legrosszabb félelmei igazolódnak be: Boldizsár magatehetetlenül hever a földön. Bagoly és Bence szedik össze. A lány számára eljött a döntő pillanat, hogy végleg szakítson vele, mert nem tudja és nem is akarja még egyszer végigcsinálni ezt a poklot. Később a fiú elmegy hozzá, hogy visszaszerezze, ám mikor Bagoly kitart a döntése mellett, Boldizsár mérgesen leszámol vele, és azt mondja, hogy nélküle soha nem lesz sikere a zenei pályán.

Orsi reggel nagyon örül Andrénak, aki újra fellépésre készül. Elfojtja a rossz érzéseit, mert azt hiszi, hogy nincs más nő a fiú életében. Mikor aztán André a sztriptíz minden eszközét bevetve elcsábítja, úgy gondolja, hogy a fiú is érez iránta valamit. Bár Bori próbálja megértetni vele, hogy a csábítás Andrénál úgyszólván a munka része, Orsi makacsul hisz benne, hogy a szerelem kölcsönös. Meg akarja lepni Andrét, ezért később elmegy a fellépésére is. A fellépés után egy bensőséges pillanat alakul ki közöttük azonban egy nem várt fordulat miatt Orsi megalázva érzi magát.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top