Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1493. rész tartalma

Adri most már szeretné tényleg bemutatni Karolának Márkot, ezért estére megszervez egy vacsorát. Márk előtte még beszél Karolával, és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1493
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 15., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Adri most már szeretné tényleg bemutatni Karolának Márkot, ezért estére megszervez egy vacsorát. Márk előtte még beszél Karolával, és burkoltan megfenyegeti, hogy ha nem veszi vissza, annak következményei lesznek. Karola nem ijed meg ettől, így mikor szembesül azzal, hogy a csodálatos férfi az életében nem más, mint Márk, Karola totál lesokkolódik, azonban Adri előtt nem akar vitatkozni a fiúval.

Lili kénytelen féltékenyen végignézni, ahogy a többiek miként ünneplik Mesit a mosógép vásárlásáért. Lili számára fájdalmas a felismerés, hogy még mindig nincs pénze arra, hogy megadja a fiának azt, amire szüksége van. Lili kétségbe esésében Bécyhez fordul, hogy adjon neki munkát a klubban, és még akkor sem adja fel, mikor Bécy először durván visszautasítja a kérését. Lili a visszautasítás dacára délután bemegy a klubba, hogy ismét megpróbáljon munkát szerezni, majd emelt fővel beáll Bécyhez mindenesnek.

Flóra keserédes felismerést tesz, mikor ráébred, hogy Tamás nem közömbös a számára. Hogy ne kerüljön kellemetlen helyzetbe, elhatározza, hogy a közeljövőben kerülni fogja őt, míg ez a vonzalom alábbhagy benne. Szofi azonban keresztülhúzza a számításait azzal, hogy megkéri Flórát, hogy gyantázza le Tamás mellkasát. Flóra kétségbe esve próbálja meghiúsítani a gyantázást, de nem tud kibújni alóla.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top