Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1494. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe boldog a megvalósulni látszó motoros műhely álma miatt és nem is sejti, hogy Dávid emiatt lemondott a tervéről, hogy közös vállalkozásba… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1494
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 16., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Joe boldog a megvalósulni látszó motoros műhely álma miatt és nem is sejti, hogy Dávid emiatt lemondott a tervéről, hogy közös vállalkozásba fogjon Joe-val. Niki rájön, hogy Dávid mennyire szenved emiatt és végül kénytelen beavatni Joe-t Dávid titkos tervébe. Joe nem érti, hogy Dávid miért nem mesélt neki a terveiről és azonnal szembesíti is őt ezzel. Dávid úgy tesz, mintha a terve csak egy kósza ötlet lett volna. Joe ne is foglalkozzon, azzal. úgysem lesz semmi belőle.

Miután reggel a babakocsiban fekvő Tedit majdnem elsodorta egy autó, Lili pánikolni kezd, hogy Tedinek baja eshet. Karesz kénytelen elkísérni a teljesen kiborult Lilit, amikor az találkozik az édesanyjával és a nagymamájával azért, hogy Lili egyáltalán hajlandó legyen elhagyni a lakóhajót a kicsivel. A nagymamája elülteti a bogarat Lili fülében, hogy kereszteltesse meg Tedit. Lili beleszeret az ötletbe és dühös lesz, amikor Karesz és a többiek a lakóhajón nem veszik komolyan az ötletét.

Miután Tamás reggel halálra idegesíti Diát és Vityát a takarítási mániájával és ráadásul még a fiú vízipipáját is összetöri, óriási veszekedés alakul ki közöttük. Vitya ezt már nem bírja tovább elviselni. Összepakolja a cuccait és elköltözik Tamástól, Dia pedig szolidaritásból követi. Dia megpróbálja felvidítani az elkenődött fiút, és közös meglepetés tetkót tesznek fel maguknak egy automatából. Vitya ezután egy üresen álló épületben zajló illegális éjjeli bulival tereli el a figyelmét a lakásproblémáiról. Amikor az épület egyik nyugodt sarkába félrevonul Diával egy gyors menetre, hirtelen ötlettől vezérelve úgy dönt, hogy még ma beköltözik oda.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top