Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1495. rész tartalma

Evelin szeretné valahogy feldobni Laurát, aki egyre feszültebb a lakótársai között és folyamatosan csak Dávidra gondol. Azt javasolja, hogy … Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1495
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 17., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Evelin szeretné valahogy feldobni Laurát, aki egyre feszültebb a lakótársai között és folyamatosan csak Dávidra gondol. Azt javasolja, hogy töltsenek el együtt egy csajos napot. Az utcán sétálva belebotlanak egy gazdag nőbe, aki elhagyja a nevére szóló platinakártyáját, amit Evelin és Laura megtalálva kihasznál. Evelin a kártya tulajdonosának adva ki magát, Laurával együtt bemegy a hotelbe és kihasználják a szálloda összes luxus lehetőségét, amire a kártya szolgál. Ám a csalás hamar kiderül, így kénytelenek elmenekülni a szállodából.

Dia totál belelkesedik, amikor a barátaival kitalálja, hogy egy elhagyott épületbe költözik. Tamás ezt határozottan ellenzi és közli Diával, hogy ebből semmi sem lesz. Dia nem hagyja annyiban a dolgot, és összepakol egy csomó cuccot Tamás lakásából, hogy be tudják rendezni az új lakóhelyüket. De ez alkalommal alábecsüli Tamást, aki megjelenik Dia új lakhelyén és közli a lánnyal, hogy elküldi az apjához, ha nem hajlandó együttműködni vele.

Bagoly reggel még igyekszik erősnek mutatkozni, és a Boldizsárral történt szakítás után megpróbálja legyűrni a bánatát. Hogy magának is bebizonyítsa, hogy Boldizsár nélkül is tud boldogulni, jelentkezik egy énekes válogatásra. A kezdeti siker után azonban hideg zuhanyként éri, amikor nem őt választja ki a banda. Bár úgy tesz, mintha nem érintené érzékenyen a vereség, amikor azonban Bence este vigasztalni és nyugtatni próbálja, kiborul és sírva fakad.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top