Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1496. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Dávid csalódott, hogy Evelin – a munkája, és a teendői miatt – nem tud eljönni a szülinapi bulijára. De a csalódottsága hamar elmúlik, mikor… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1496
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 18., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Dávid csalódott, hogy Evelin – a munkája, és a teendői miatt – nem tud eljönni a szülinapi bulijára. De a csalódottsága hamar elmúlik, mikor megkapja Joe-tól az ajándékát: közös vállalkozásba kezdenek. Dávid magán kívül van a boldogságtól, de még boldogabb lesz, mikor Evelin mégiscsak beállít az ünnepségre. A fiú azt hiszi, hogy megint minden rendben van közöttük, de aztán elszúrja a dolgot egy meggondolatlan gesztussal. Később Evelin ekkor már túl részeg ahhoz, hogy veszekedjen, és hirtelen megcsókolja a fiút.

Karesz reggel összekap Lilivel, aki a feje fölött megszervezte Tedi templomi keresztelőjét, pedig a fiú ezt mindig is ellenezte. Mivel Lili a beleegyezése nélkül semmit nem tehet, összevesznek. Később Lili találkozik Mesivel, és váratlanul szövetségesre talál benne. Mesinek nagyon tetszik maga a hagyomány, ezért később megpróbálja megdolgozni Kareszt.

Teó eltűnése miatt Gábor és Evelin elmennek Teó lakására, ahol meglepve tapasztalják, hogy a férfi lakását feldúlták. Evelin megijed, Gábor vele tart a T.É.R-be, hogy elmondják mindenkinek, hogy mi történt. Később Gábor lelép Dávid szülinapi bulijáról, mivel Roland elhívja őt, hogy kivesézzék mit is látott Gábor pontosan a lakásban. Itt ismerkedik meg Lindával, flörtölni kezdenek, majd a végén a mosdóban szexre kerül sor köztük.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top