Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1497. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin, miután tegnap csókolózott Dáviddal, teljesen fel van kavarodva, emiatt örül, mert egy továbbképzésre jelentkezik, hogy ezzel is ki… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1497
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 19., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Evelin, miután tegnap csókolózott Dáviddal, teljesen fel van kavarodva, emiatt örül, mert egy továbbképzésre jelentkezik, hogy ezzel is kiverje a fejéből a fiút.. Azonban teljesen ledöbben, amikor Dávid váratlanul beállít a suliba és addig akarja követni, amíg bele nem egyezik abba, hogy randizzanak. Sármosan a lány segítségére siet egy stresszes helyzetben, míg végül Evelin rááll, hogy. találkozzanak. Ám amikor Evelin Dávidot várja, betoppan Laura és kétségbeesetten kisírja magát a vállán, mert megtudta, hogy Dávid egy másik lánnyal randizik.

Dia reggel támogatja a dühös Vityát, akinek még egyszer el kell mennie a gyűlölt apjához, hogy elhozza tőle a maradék cuccait. Amikor Kálmán váratlanul hazajön, a lányoknak egy csellel sikerül bejutniuk a lakásba, ahol Dia megszerzi a kulcsait, és bezárják az öreget a lakásba, sőt Dia az autókulcsát is megkaparintja, és elmenekülnek az autójával.

Orsi duzzog, mert André egyik csajt cipeli fel a másik után. Bori azt mondja neki, hogy szerezze meg, amit akar, ne várjon a pasikra. Orsi háta mögött több randit is lebeszél neki egy randi appon. Orsi először ledöbben ezen, de aztán megtetszik neki a helyzet, és hergeli a srácokat, hogy versengjenek érte.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top