Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1498. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás és Szofi között, ha nehézkesen is, de elindul valami szexuális közeledés, ami egy katasztrofális szexbe torkollik. Miután mind a ketten… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1498
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 22., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Tamás és Szofi között, ha nehézkesen is, de elindul valami szexuális közeledés, ami egy katasztrofális szexbe torkollik. Miután mind a ketten kínos csend közepette csak bámulják a plafont, Tamás nagyon megbántódik ezen, mert azt hiszi, hogy Szofi már nem élvezi vele a szexet. Később egy veszekedés során Tamás meggondolatlanul a felesége fejéhez vágja, hogy lassan már felteszi magának a kérdést, nem volt – e hiba elvennie feleségül Szofit.

Mikor Bagoly megtudja, hogy régi ismerősei fognak ma fellépni T.É.R.-ben (USNK), teljesen maga alá kerül, mert ő még egy dalszöveget sem tud kicsikarni magából. Bagoly kételkedik önmagában, és nagyon kedvetlen, ezért úgy dönt, hogy feladja a zenei karrierjét. Bence nagyon együtt érez Bagollyal, de amikor a lány meghallja Karolát egy dalt énekelni, rájön, hogy ő nem színpadra termett, az ő útja dalszerzés.

Joe, Dávid megkezdik a fitnesz stúdiójuk felújítását. Nikinek kétségei vannak afelől, hogy a fiúk tényleg meg tudják csinálni a renoválást szakértő segítség bevonása nélkül, de a fiúk büszkén állítják, hogy meg tudják csinálni. Gyorsan kiderül, hogy ez nagy tévedés. A munkálatok közben véletlenül megsértik az egyik vezetéket, és Joe-nak nem sikerül újra biztosítani az áramellátást.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top