Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1499. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás reggel szomorú, mivel a tegnapi veszekedésük után nem tud beszélni Szofival. Tamara biztatja őt, hogy harcoljon a házasságáért, és egy… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1499
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 23., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Tamás reggel szomorú, mivel a tegnapi veszekedésük után nem tud beszélni Szofival. Tamara biztatja őt, hogy harcoljon a házasságáért, és egy romantikus meglepetéssel adjon egy kis lökést ahhoz, hogy helyes irányba induljanak el. Tamás ezt nem tartja rossz ötletnek, és nagyon örül, amikor Szofi beleegyezik, hogy később találkozzanak. Tamara nem ér rá, ezért Flórát kéri meg, hogy segítsen Tamásnak előkészíteni a tökéletes meglepetést. Szofi azonban nem sokkal a találkozó előtt lemondja a randevút. Tamás annyira kiborul és részegre issza magát, elpanaszolja a szerelmi bánatát Flórának és a lány kedvesen vigasztalja őt, és közelebb kerülnek egymáshoz. Otthon összezavarodva egyikük sem tudja, hogy most hogyan viselkedjenek egymással.

Evelin reggel össze van törve, mivel Dávid elutasítóan viselkedik vele, és a fürdőszobában szinte sír. Laura – anélkül, hogy tudná, hogy Evelin miatta mondott le Dávidról – fel akarja vidítani őt, és azt javasolja, hogy menjenek el együtt Nikivel a fitnesz stúdióba. Ott kiderül, hogy a szalonban éppen modelleket keresnek, és próbafotózást tartanak. Evelin meglepő módon jól érzi magát modellként, és egy pillanatra el tud feledkezni a szerelmi bánatáról.

Mesi örömmel várja Tedi keresztelőjét, azonban ezt az érzést több momentum is megzavarja: először is, a szeretettel elkészített keresztelői ruha helyett Lili régi, keresztelős ruhájában keresztelik meg Tedit, amit Lili nagymamája hozott. Aztán a fotós először csak a családot fotózza, amibe ő nem tartozik. A szertartás során azonban Mesi meghatódik, és megbékül. Lili együtt érzően vigasztalja, Mesi azonban kénytelen keserűen belátni, Lili szavai nem változtatnak a helyzetén: ő sosem lesz Tedi anyukája.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top