Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1500. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Flóra teljesen összezavarodott, az előző napi történtek miatt. Saját magát is elítéli a tettéért, ám ugyanakkor továbbra sem megy ki a fejéből… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1500
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 24., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Flóra teljesen összezavarodott, az előző napi történtek miatt. Saját magát is elítéli a tettéért, ám ugyanakkor továbbra sem megy ki a fejéből. Ezért mindenképpen beszélni akar róla Tamással, de a férfi teljesen elutasító vele szemben, amivel persze nagyon megbántja Flórát. A kétségbeesett lány végül belátja, hogy Tamás sohasem fogja viszonozni az érzelmeit, és úgy dönt, hogy még aznap visszaköltözik az apjához. Nagyon rossz lelkiállapotban van, amikor megérkezik Arnoldhoz, és miután kibékülnek, Flóra kiönti szívét az apjának.

Evelint egyre jobban frusztrálja, hogy Dávid továbbra is elutasítóan bánik vele, miközben ő nem tudja elfojtani a fiú iránti érzelmeit. Amikor Lauráról készítenek egy sportos fotósorozatot, Evelinnek feltűnik, hogy a fotós Matyi szemet vetett a lányra. Evelin reménykedni kezd: hiszen ha Laura beleszeretne Matyiba, és így túltenné magát Dávidon, akkor végre ő is felszabadulhatna az ígérete alól, miszerint soha nem jön össze Dáviddal! Amikor Evelin ráadásul szemtanúja lesz, amint Dávid egy csinos lánnyal flörtöl, ráébred, hogy a fiú nem fog rá örökké várni, ezért elhatározza, hogy besegít Laurának. Először megbánja a kerítő akciót, de később, amikor Laura mégis belemegy a flörtbe, Evelin ismét bizakodni kezd, hogy akár még be is jöhet a terve.

Reggel Karola találkozik Márkkal, és engedve a zsarolásának ismét fizet neki, de a lelkére köti, hogy fájdalommentesen szakítson Adrival. Ezalatt Gábor ismét édes kettesben múlatja az időt Lindával. Linda megígéri, hogy megpróbálja szabaddá tenni magát estére, így megbeszélnek egy újabb légyottot. Később Adri Karolának önti ki a lelkét Dénes bárjában, mert Márk kezd eltávolodni tőle, alig-alig jelentkezik. Karola próbálja vigasztalni a húgát, miközben lelkifurdalása van, mert fájdalmat okoz a testvérének. Mialatt Karola próbálja meggyőzni Adrit, hogy felejtse el Márkot, a háttérben megjelenik Linda, aki Dénessel beszél. Kiderül, hogy Linda Dénes felesége, de mindezt Adri és Karola nem látja. Mialatt Gábor és Linda újabb pásztorórát töltenek kettesben, Karola a Dénessel közös vacsorán nagyon maga alatt van Márk és a húga miatt, ezért egyre többet iszik.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top