Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1501. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás kétségbe van esve: bár Flóra kiköltözött tőlük, de a történtek után egyszerűen képtelen kiverni a lányt a fejéből, és nem tudja, hogyan… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1501
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 25., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Tamás kétségbe van esve: bár Flóra kiköltözött tőlük, de a történtek után egyszerűen képtelen kiverni a lányt a fejéből, és nem tudja, hogyan kerülhet így Szofi szeme elé. Bevallja az érzéseit Joe-nak, akinek sikerül kicsit helyre tennie Tamást, és megpróbálja megértetni vele, hogy egy futó fellángolás miatt nem teheti kockára a házasságát. Tamás el van rá szánva, hogy kitart Szofi mellett, de aztán egy Flórával való teljesen hétköznapi találkozás is feltüzeli a vágyát.

Evelin reggel biztatja Laurát, hogy találkozzon még egyszer a fotóssal, Matyival. Titkon azt reméli, hogy Laura összejön a fiúval – ez esetben nem kellene, hogy lelkiismeret-furdalása legyen, ha belevág valamibe Dáviddal. Mialatt Laura randin van, Evelin mégis egyre jobban beleéli magát abba, hogy lehetne valami közte és Dávid közt. Mikor aztán hallja, hogy Laura eljött a randijáról, Evelin csalódottságában azt vágja a fejéhez, hogy lehet, hogy igazából Laura tehet róla, hogy nincs pasija.

Karesz reggel aggódva ébred rá, hogy mennyire megviseli a kapcsolatát Mesivel a Lilivel folytatott huzavona. Attól félve, hogy elveszítheti Mesit, Karesz romantikus hadjáratba kezd, és meglepi a lányt a fotózáson. De közben teljesen félreérti a lány jelzéseit, és az első fotózás után meztelenül vár rá az öltözőben. A remélt spontán szex helyett óriási botrány kerekedik: Karesz totál hülyét csinált magából, és veszélybe sodorta Mesi munkáját. Este aztán nagyon boldog lesz, mikor a lány elcsábítja, és bebizonyítja neki, hogy még mindig kívánja őt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top