Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1502. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamás reggel eltaszítja magától Flórát, amikor Flóra megvárja a lakás előtt, hogy beszéljenek arról, hogy mi történt tegnap. Tamás Joe-tól… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1502
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 26., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Tamás reggel eltaszítja magától Flórát, amikor Flóra megvárja a lakás előtt, hogy beszéljenek arról, hogy mi történt tegnap. Tamás Joe-tól kér tanácsot: aki szerint Tamás maradjon nyugton, mert Szofi sosem szerezhet tudomást a történtekről. Flóra eközben attól szenved, hogy Szofi kedves vele, és barátnőként kezeli, ráadásul még beszámol a házassági problémáiról is. Miután Szofi megható szerelmi vallomást tesz Tamásnak, Tamás felkeresi Flórát, hogy határozottan közölje vele, ami köztük volt semmit sem jelentett, és nem lesz folytatása.

Roland ideges, amikor reggel legény- és leánybúcsúval lepik meg őt és Borit a barátaik. Rolandot egy sztriptíz klubba csábítják a haverjai. Először nem annyira jön be neki az ötlet, ám amikor a sztriptíztáncosnő öltáncot ad neki, újra szívtiprónak érzi magát. Amikor azonban a barátai azzal tömik a fejét, hogy a házasság egy börtön, Roland kiakad és otthagyja a klubot. Eközben Bori az utcán sétálgat, és teszteli, mennyire jön be a pasiknak. Amikor megérkezik Rolandhoz, a T.É.R-be, a testét teljesen beborítják a rajongói telefonszámai. Roland erre elbizonytalanodva féltékenységi jelenetet rendez Borinak.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top