Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1503. rész tartalma

Bori kimondhatatlanul boldog, hogy feleségül fog menni Rolandhoz. Mikor azonban Roland nem jelenik meg az anyakönyvvezető előtt, André… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1503
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 29., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Bori kimondhatatlanul boldog, hogy feleségül fog menni Rolandhoz. Mikor azonban Roland nem jelenik meg az anyakönyvvezető előtt, André felhívja Borit, hogy Roland kórházba került. Bori aggódva elindul a kórházba, és lemondja a házasságkötést. Mikor Bori a kórházban meglátja Rolandot, magán kívül van az aggodalomtól. Akkor még nem sejti mi van Roland rosszul léte mögött. Mikor azonban világossá válik számára minden és elhatározza, hogy Roland nélkül, Karolával utazik el a meghiúsult nászútra.

Roland reggel még nagyon boldog, mikor arra gondol, hogy ma feleségül fogja venni Borit. Ám elég neki egy jelentéktelen vicces kis beszólás arról, hogy most már életük végéig együtt lesznek Borival, hogy kételkedni kezdjen. Mikor Roland a ceremónia előtt a barátaival készülődik és Tamás eligazítást ad neki a házasélettel kapcsolatban, Roland egyre idegesebb lesz, míg végül ájultan esik össze a barátai szeme láttára. Roland mélységesen nagyot csalódik önmagában, mikor kiderül, hogy miért lett rosszul.

Joe reggel a sportüzletben összeűzésbe kerül az egyik női vásárlóval, aki kimondottan idegesíti őt a hisztérikus viselkedésével. A vita miatt Joe elkésik az edzőtermükből, ahol Dávid már felvételizteti a személyi edzői állásra jelentkező hölgyeket. Dávid ingerült, mert egyik jelentkező sem az igazi. Mielőtt feladnák a mai napra a reményt, érkezik egy jelentkező, akit Joe először csak távolabbról figyel, mégis nagy hatással van rá a nő bemutatója. Mikor Joe közelebbről is megnézi, rádöbben, hogy ő az a nő, akivel reggel hajba kaptak az üzletben. Újra feléled köztük az ellentét, és Dávid döbbenetére Joe-nak sikerül elüldöznie az egyetlen ígéretes jelentkezőt.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top