Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1504. rész tartalma

Bori teljesen elgyötörten érkezik meg Karolával a tengerpartra. Karola nagy nehezen rá tudja venni, hogy élvezze a csodás helyet, és… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1504
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. április 30., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Bori teljesen elgyötörten érkezik meg Karolával a tengerpartra. Karola nagy nehezen rá tudja venni, hogy élvezze a csodás helyet, és feledkezzen meg szerelmi bánatáról. Kétségbeesetten próbálkozik belevetni magát a partizásba. Flörtöl egy férfival, aki megcsókolja őt, Bori ugyan viszonozza a csókot, de végül a szobájába menekül, mert rájön, hogy nem képes „megcsalni” Rolandot.

Flóra szíve vérzik, mikor reggel a szalonban kénytelen végignézni Tamás és Szofi szerelmes évődését. Flóra nem tudja érzéseit magába fojtani, és szomorú lesz. Szofi, Tamara és Tivadar aggódó kérdéseire kénytelen hazugsággal előrukkolni: előadja, hogy apjával vannak problémái. Szofi erre segítő szándékkal azt javasolja, költözzön vissza hozzájuk.

Lali olyan válaszlevelet kap egy lemezkiadótól, melyben dalát elutasítják, CD-jét pedig visszaküldik. A személytelen és előre elkészített válaszlevél kapcsán Lali fejébe veszi, hogy a kiadó biztosan meg sem hallgatta az anyagát, így elhatározza, kezébe veszi saját ügyét. Lali eltökélten felkeresi Bécy kiadóját, hogy ismét próbálkozzon a CD-vel. Bécy azonban mikor megérkezik, nem foglalkozik azzal, hogy Lali zenéjét hallgassa és szerinte a siker, amiről Lali beszél az a pucérságnak volt köszönhető.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top