Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1505. rész tartalma

Jose reggel ismét nyomulni próbál Borinál. Bori épp lepattintaná, de pont ekkor toppan be Roland, aki Gáborral utazott utánuk. Roland dühödt… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1505
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 1., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Jose reggel ismét nyomulni próbál Borinál. Bori épp lepattintaná, de pont ekkor toppan be Roland, aki Gáborral utazott utánuk. Roland dühödten eldönti, hogy hazarepül, Bori pedig elhatározza, hogy végérvényesen szakít Rolanddal. Aztán úgy alakul, hogy véletlenül ugyanabba a klubba mennek éjszaka felejteni, így ismét összekapnak, majd a tengerparton, ahová Roland követi Borit rájönnek, hogy képtelenek egymástól elszakadni.

Tamást felzaklatja, mikor reggel a fürdőben véletlenül megpillantja az újra hozzájuk költözött Flórát meztelenül. Később Flóra egy véletlen balesete folytán tönkreteszi Szofi és Tamás előre megbeszélt találkáját is. Tamás dühödten arra a gondolatra jut, hogy Flóra „ügyeskedéseivel” szándékosan tönkre akarja tenni házasságát. Flóra tiltakozik a rosszindulatú feltételezés ellen, és elmondja, hogy ő is szenved a kialakult helyzettől. Később Joe egy beszélgetésük alkalmával figyelmezteti, hogy Flóra közelsége veszélyes, a házassága múlhat rajta!

Lili reggel összezavarodik, mikor munkája végeztével a Bécy klub mosdójában megadja neki egy helyes vendég a telefonszámát. Mikor Lili egy sznob társaság partiján köt ki, gyorsan rájön, hogy a kedvesnek hitt fickó egy arrogáns, pökhendi gazdag ficsúr. A vendégsereg egyetlen „normális” alakja, Olivér végül társul hozzá, és megszöknek együtt a partiról. Lili hálás köszönetet mond megmentőjének, végül az estéjük nagyon jól sikerül.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top