Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1507. rész tartalma

Amikor Dávid flörtölni próbál Evelinnel, a lány hidegen elutasítja. A fiút ez teljesen összezavarja, ezért a fitnesz terem felújításánál… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1507
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 3., péntek, 21:30-kor

Tartalom

Amikor Dávid flörtölni próbál Evelinnel, a lány hidegen elutasítja. A fiút ez teljesen összezavarja, ezért a fitnesz terem felújításánál hülyeséget hülyeségre halmoz, amiért Joe alaposan leszúrja. Amikor a későbbiekben Lexy kikezd vele, a lehangolódott Dávid nem sokat kéreti magát, és lefekszik a lánnyal. Joe azonban rajtakapja, és nagyon feldühödik a történteken. Amikor Dávid később még egyszer szóba hozza Joe előtt a dolgot, meglepi az apja heves reakciója. Ráadásul Evelin is tudomást szerez a Lexy ügyről, sértődötten szemrehányást tesz Dávidnak.

Milán és Győző összetűzésbe keverednek egy taxisofőrrel, mikor fizetés nélkül le akarnak lépni. Mikor végül a rendőrség is megérkezik, Milánt és Győzőt kötelezik, hogy a pénzt estig vigyék el a taxisofőrnek. Mikor ezt bűnbánóan meg is teszik, belecsöppennek a taxis és két turista veszekedésébe, akik dühödten azzal vádolják a taxist, hogy kerülő úton vitte őket. Milánnak és Győzőnek sikerül megnyugtatnia a turistákat, hogy nem verték át őket. A taxisofőr le van nyűgözve, és viccesen azt javasolja nekik, hogy legyenek taxisofőrök. De a két fiú komolyan veszi a javaslatot, és rögtön belelkesednek.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top