Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1509. rész tartalma

A bulit követő másnap Tamásék fáradtan ébrednek. Nem elég a Teó körüli bonyodalmak, még Vitya is megjelenik Tamáséknál, akit kidobtak az ide… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1509
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 7., kedd, 21:30-kor

Tartalom

A bulit követő másnap Tamásék fáradtan ébrednek. Nem elég a Teó körüli bonyodalmak, még Vitya is megjelenik Tamáséknál, akit kidobtak az ideiglenes lakhelyéről és most nincs hová mennie. Dia könyörgése ellenére Tamás nem engedi meg, hogy Vitya ideiglenesen visszaköltözzön a lakásba, mire a fiatalok a lakás pincéjében húzzák meg magukat. Mikor azonban Tamás ki akarja hajítani őket onnan, mégis megenyhül a szíve Vityán, akinek senkije sincs. Tamás talál egy lakást Vityának. Cserébe azt kéri tőle, hogy figyeljen oda Diára.

Szofi reggel levelet kap Teótól, amiben tudatja, hogy él, de le kellett lépnie. Titokzatos iratokat is küld, amiket le kell adni a rendőrségen. Karola megijed, hogy Teó eltűnéséhez is köze lehet Márknak, a férfi meg is zsarolja, még több pénzt kér. Nagyon összevesznek, és Márk azonnal randira hívja Adrit. Karola képtelen lebeszélni Márkról Adrit. Este a romantikus vacsorán Márk megkéri Adri kezét, aki szerelmesen igent mond.

Laura még mindig dühös Evelinre, amikor reggel váratlanul megbízást kap egy fitnesz fotó-sorozatra. Laura kapkodva útnak indul, és nem fogadja el Evelin bocsánatkérését – közben pedig elfelejti magával vinni a cuccait a fotózásra. Evelin szerencsére Laura segítségére siet, és elhozza utána. A két barátnő kibékül. Amikor Matyi elviszi haza Laurát, a lány szándékosan csókolózik a férfival Dávid előtt, hogy megmutassa, őt már nem érdekli a fiú. De amikor később Dávid minden jót kíván neki az új flörthöz, Laura fájdalmasan felismeri, meglehet, közelebb került, ahhoz hogy fitnesz modell legyen, de Dávidtól távolabb került, mint valaha.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top