Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1513. rész tartalma

Joe és Dávid idegesek lesz, amikor rájönnek, hogy már nyakukon a fitnesztermük megnyitója. Lexy azt javasolja, nagyobb reklámot lehetne… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1513
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 13., hétfő, 21:30-kor

Tartalom

Joe és Dávid idegesek lesz, amikor rájönnek, hogy már nyakukon a fitnesztermük megnyitója. Lexy azt javasolja, nagyobb reklámot lehetne csinálni, ha rendeznének egy hip-hop táncversenyt, hiszen az látványos, felér egy edzéssel. Joe-nak és Dávidnak bejön az ötlet, viszont nem sokkal ezután Lexy ráhajt Dávidra, majd Joe-ra is, amin Joe kiakad, és kirúgja Lexyt. Dávid persze kiakad, ám az apja meggyőzi, hogy ketten is meg tudják valósítani a projektet.

Milán elhatározza, hogy többet fog tanulni a taxis vizsgára, de először még segítenie kell Karesznek átvinni Barna kocsmájából ásványvizeket, és üdítőket Joe-ék edzőtermébe. A kocsmában azonban Milán ügyetlenségének köszönhetően, beragadnak a raktárba. Ebben a feszült helyzetben Milán bevallja a barátjának, hogy retteg a vizsgától, és nagyon fél, hogy nem lesz meg a taxis engedélye. Karesz haladéktalanul nekilát a barátjával gyakorolni, és a hatodik üveg sör után sikerül is Milánnak minden kérdésre hibátlanul válaszolnia, de mégsem elégedett a teljesítményével, mivel a sörnek tulajdonítja a sikert. Végre előkerül Barna is, aki kiszabadítja a fiúkat, és felvilágosítja Milánt, hogy amit megivott, az alkoholmentes sör volt. Milán jócskán megkönnyebbül, és ismét bizakodva néz szembe a taxis vizsga kihívásaival.

André meglepődik, hogy az eddig kislányos Orsiból, mennyire szexis, és öntudatos nő lett, így ráhajt. Amikor azonban a lány hűvösen lekoptatja, ez csak még jobban feltüzeli. Orsi elégedetten rádöbben, hogy minél hidegebben viselkedik Andréval, annál nagyobb hatalma van felette. André újra bepróbálkozik nála, és felajánl egy masszázst a lánynak. Amikor Orsi ezt hagyja, André azt hiszi, sikerült az ujjai köré csavarnia a lányt. Orsi azonban magabiztosan otthagyja.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top