Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1514. rész tartalma

A klubban bulizó André hajnalban meglepődik, mikor Orsi a kis játszadozásaival ismét kihozza őt a sodrából. André teljesen elképedve feltesz… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1514
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 14., kedd, 21:30-kor

Tartalom

A klubban bulizó André hajnalban meglepődik, mikor Orsi a kis játszadozásaival ismét kihozza őt a sodrából. André teljesen elképedve felteszi magának a kérdést, most tényleg féltékeny Orsira, mikor más pasikkal flörtölget. André az eligazításon gyorsan újra magára ölti a páncélját. Orsi csak ne képzelje azt, hogy ő bármit is érez iránta. Este váratlanul felbukkan André kínosan viselkedő anyja, Beáta, és André vagány csajozós páncélján rés támad. Orsi együtt érez a fiúval, és érzékeli, mennyire megviseli Andrét, ahogy az anyja az életét éli, de André ellöki magától.

Laura arról álmodozik, hogy Dáviddal vesz majd részt a versenyen, de ez az álom elérhetetlennek bizonyul. Elmegy Matyihoz és az spontán felajánlja, hogy majd ő lesz Laura táncpartnere, Laura eleinte vonakodik, aztán mégis megpróbálja vele, csakhogy elterelje a figyelmét Dávidról. Sajnos az első próbán kiderül, hogy Laura és Matyi nincsenek valami nagy összhangban. Evelin végül baráti szívességként felajánlja, hogy majd ő lesz a táncpartnere.

Lili nagyon örül neki, hogy Olivér hamarabb jött haza az üzleti útjáról, és spontán elhívta Lilit egy randira. Lili bizonytalan, még nem akar lefeküdni Olivérrel és emiatt ideges, mert nem tudja, hogy ez Olivérnek is megfelel-e. Kiderül, hogy Mesi nem tud vigyázni tovább Tedire, de Olivér felveti, hogy akkor hármasban folytassák a randit. Tedi azonban váratlan helyzetbe hozza őket. Lilire nagy hatással van Olivér, hogy annak ellenére segít, hogy Lili visszautasította a közeledését.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top