Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1520. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin a megnyitó eseményen kitört balhé után fájdalmasan kénytelen ráeszmélni, hogy Laura mélyen meggyűlölte őt és egy árulót lát benne… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1520
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 22., szerda, 21:30-kor

Tartalom

Evelin a megnyitó eseményen kitört balhé után fájdalmasan kénytelen ráeszmélni, hogy Laura mélyen meggyűlölte őt és egy árulót lát benne. Mialatt a kétségbeesett Evelin nem biztos benne, hogy valóban van-e jövője a Dávidhoz fűződő kapcsolatának, ha az így kezdődött el, addig Dávid összeveszik Joe-val, aki Dávid véleménye szerint mindenért őt és Evelint hibáztatja.

Dávid is megpróbálja egyértelművé tenni Laura számára, hogy az sehova sem vezet, ha ilyen agresszíven viselkedik és kiborul, de süket fülekre talál. Evelin elhatározza, hogy a béke érdekében levonja a konzekvenciákat és amint lehet, kiköltözik az albérletből.

Karesz és Lili megegyeznek, hogy megosztott felügyeletben lesznek a jövőben, mert az lesz Tedinek a legjobb. Mesi teljesen ledöbben, ám, amikor kérdőre vonja Kareszt és azt veti a szemére, hogy lemondott Tediről, Karesz megbántja a lányt azzal, hogy megtiltja neki, hogy bármibe is beleszóljon Tedivel kapcsolatban. Karesz Tedi érdekében döntött úgy, ahogy döntött és Mesinek nincs joga ebbe beleszólni.

Mesi megbántottságában faképnél hagyja Kareszt, és Orsinak önti ki a lelkét a Karesszel való kapcsolatáról. Orsi előtt Mesi kénytelen bevallani, hogy nem biztos benne, hogy nem csak Tedi miatt van-e egyáltalán együtt Karesszel és valójában szereti-e igazán a fiút.

Reggel Bori és Roland egy butikban Orsinak és Andrénak adják ki magukat és hagyják magukat körül udvarolni. Amikor Orsi és André megérkeznek, a két nő keserű versengésbe kezd, hogy kinek jobb a stílusa. A helyzet elmérgesedik, és a lányokat kihajítják a butikból anélkül, hogy akár egyetlen egy ruhadarabot is vásárolhattak volna.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top