Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1521. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Evelin lelkiismeret-furdalást érez Laura miatt, aki nem hajlandó kibékülni vele. Dávidnak sikerül meggyőznie arról, hogy menjen el a divat… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1521
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 23., csütörtök, 21:30-kor

Tartalom

Evelin lelkiismeret-furdalást érez Laura miatt, aki nem hajlandó kibékülni vele. Dávidnak sikerül meggyőznie arról, hogy menjen el a divatfotó-castingra, ahova behívták. Ám Evelin döbbenetére az első, akivel a casting helyszínén összefut, maga Laura, akinek szintén felajánlották a lehetőséget, és aki durván kiosztja őt a többiek előtt. Evelin ekkor megmakacsolja magát, mégis végigcsinálja a castingot, és tovább is jut – Laurával együtt. A két lány közül a casting director Evelint választja, de ő inkább lemond a munkáról, mert úgy dönt, jobb, ha Laurának lesz némi sikerélménye.

Milán reggel pánikba esik, mert elaludt és attól tart, hogy lekési a taxis vizsgáját. A vizsgateremben kellemes meglepetésben van része, mert a szexi Kriszta mellett kapott helyet. Milán hagyja, hogy a lány puskázzon az ő tesztjéből, így végül mindkettőjüknek sikerül a vizsga, ráadásul egy randit is sikerül megbeszélnie vele. A fiú számára ez igazi szerencsenap, mert összetalálkozik Péterrel, aki a cégénél állást ajánl fel neki. Amikor azonban odamegy, nagy megdöbbenésére ott találja Krisztát, aki kihallgatta a beszélgetést, és most mindent bevet azért, hogy megszerezze a Milánnak ígért állást.

Karola meglátogatja Dénest. Szeretne bocsánatot kérni, mert utoljára nagyon csúnyán váltak el egymástól, amikor Karola lerészegedett. Dénes megenyhül, randira hívja Karolát. Közben Karola tudta nélkül Linda és Dénes egymásnak kölcsönösen hazudva megbeszélik, hogy nem lesznek otthon, mert elutaznak. Linda kihasználva az alkalmat meghívja Gábort a Dénessel közös otthonukba. Ezalatt Karola és Dénes nem tudnak hotelszobát foglalni, így Dénesnek is az az ötlete támad, hogy felviszi az üresnek hitt lakásba Karolát. Karola és Dénes érdekes szituációba keveredik.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top