Éjjel-Nappal Budapest sorozat 1524. rész tartalma

Gábor és Lali a lakásukba viszik fel Szilvit. Nem tudnak mit kezdeni vele, Gábor nagyon aggódik Szilviért, de nem tudja, hogy hogyan segít… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Éjjel-Nappal Budapest az RTL2 műsorán
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (Éjjel-Nappal Budapest)
Műfaj: telenovella, napi sorozat
Évad: 1. Aktuális epizód: 1524
Szereplők: , , , ,
Premier az RTLII műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. május 28., kedd, 21:30-kor

Tartalom

Gábor és Lali a lakásukba viszik fel Szilvit. Nem tudnak mit kezdeni vele, Gábor nagyon aggódik Szilviért, de nem tudja, hogy hogyan segíthetne neki. Váratlanul megjelenik náluk Szilvi anyja, Zsófia, akinek Gábor azt kamuzza, hogy a lánya jól van, csak mélyen alszik. Szilvi a nap végére kialussza magát, Gábor szeretné felvidítani, elvinni városnézésre, és vacsorázni, de a lánynak nincs kedve semmihez. Szilvi elrohan. Joe megpróbálja lebeszélni Gábort a lányról, mert szerinte Gábornak nem erre van most szüksége.

Lili reggel bejelenti, hogy elköltözik Olivérhez. Karesz egy családi napot szeretne együtt Tedivel és Mesivel, ezért hirtelen ötlettel lemondja Mesi munkáját. A lány viszont nagyon boldogtalan, mióta Karesz meghozta a döntését, végül el is mondja Karesznek, mennyire szenved az új helyzettől és mennyire fáj neki, hogy Tedi csak meghatározott ideig lehet majd náluk.

Orsi megrendül, mikor André reggel letagadja, és csak lakótársaként mutatja be őt a női vendége előtt, akinek sztriptízt fog táncolni. Bár André azonnal bocsánatot kért, és elmondja, hogy ez az image – ének a része, hogy a vendégei úgy gondolják, ő még szingli, Orsi továbbra is féltékeny, és Bori csak tovább fokozza benne ezt az érzést. Orsi végül már nem bírja tovább, és elmegy André után a fellépés helyszínére. Orsi úgy érzi, André átverte, és elveszti a hitét ebben a kapcsolatban. Andrénak végül sikerül kiengesztelnie őt, bocsánatot kér és bizonygatja neki, hogy nem csalná meg.

Forrás: RTLII

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top